Bezoek Esdege-Reigersdaal

Woonwijk de Draai is een bijzondere wijk door de aanwezigheid van voorzieningen en woningen voor de cliënten van stichting Esdege-Reigersdaal. De stichting ondersteunt mensen met een beperking. De VVD'ers Femke Lammerts, Robert Vermeulen en Falco Hoekstra gingen in gesprek met Nico Plug, de voorzitter van de raad van bestuur van Esdege-Reigersdaal. 

Samen bezochten zij verschillende plekken in de wijk zoals de kinderboerderij het Erf. Mooi om te zien hoe zorg en de wijk zo goed met elkaar samenwerken!

Bij sporthal de Draai werden mooie versieringen en kunstwerken gemaakt door de cliënten, die dit jaar de aankleding doen van het festival terrein voor Mixtream. Dit belooft veel goeds!

De VVD is blij met de ontwikkeling van Esdege-Reigersdaal, dat is veranderd van grootschalige locatie naar meer verspreide locaties door Heerhugowaard heen. Zo zorgen we samen voor een gemeente waar iedereen kan meedoen! 

Werk je bij een bijzondere zorginstelling of ken je inspirerende initiatieven die je met ons wilt delen? Stuur ons vooral een berichtje of app ons op 06 25 24 03 50.