Ben Hoejenbos #5

Mijn naam is Ben Hoejenbos, 37 jaar en ik woon samen met mijn drie mooie dochters (10, 8 en 6 jaar oud) in het al even prachtige Sint Pancras waar ik ook geboren ben.  

Als ondernemer hou ik me bezig met afvalmanagement van bedrijven en organisatie waarbij ik samen met mijn team van zeven collega’s klanten adviseer over de optimale mix tussen service en efficiëntie. Zakelijk probeer ik ook impact te creëren voor een beter milieu en een leefbare wereld. Dit doe ik zowel in Nederland als in West-Afrika.  

Ik ben lid van de VVD omdat ik vind dat mensen de mogelijkheid moeten hebben om zichzelf te zijn en zich te kunnen ontplooien in de richting die je zelf wilt. Je moet daarbij niet worden belemmerd, maar juist worden gemotiveerd om kansen te grijpen. Zelf heb ik de kans gegrepen om raadslid te worden en ik zet ik me al sinds 2012 in voor onze gemeente.

In deze periode ben ik bijna zes jaar raadslid en ik blijf graag actief in onze nieuwe gemeente. Dijk & Waard kan namelijk wel wat meer service en efficiëntie gebruiken. Ik ga me inzetten voor een gemeente die minimaal een 8 scoort voor haar dienstverlening en waar je alles digitaal kan regelen en terug kan vinden. Als je dat niet wilt of kunt, kan je natuurlijk ook gewoon een afspraak maken bij jou thuis of op het gemeentehuis. Maar als het aan mij ligt krijgt de gemeente ook een webcare team waardoor je vragen ook op social media beantwoord worden. Of dat de gemeente snel kan reageren als er iets in je wijk of dorp speelt.  

Verder zal ik me inzetten voor meer woningen op een wijze die goed in de omgeving past en zorgen voor goede bereikbaarheid van je huis, de school, de winkel of het bedrijf waar je werkt. Woningen voor jongeren en senioren zorgen ook voor leefbaarheid in onze dorpen en wijken waardoor voorzieningen kunnen blijven bestaan en het ook in de toekomst in Dijk & Waard fijn wonen is. 

Kan ik op uw stem rekenen?