Tanja Jacet-van Lierop #21

Ik ben Tanja Jacet-van Lierop, 36 jaar en ik woon samen met mijn man en 2 dochters in Noord-Scharwoude. Ik ben een geboren en getogen Langedijker en roep weleens dat ik hier nooit meer weg ga. Gelukkig ben ik ook getrouwd met een Langedijker dus dat maakt het wel iets gemakkelijker. Ik werk met veel plezier als commercieel ondersteuner bij een intermediair voor verzekeringen en hypotheken in Bergen (NH).

Sinds ruim 2 jaar ben ik onderdeel van de lokale VVD. Het is voor mij betekenisvol om een bijdrage te kunnen leveren aan onze prachtige gemeente. De VVD staat onder andere voor vrijheid van het individu. Vrijheid om je eigen afwegingen en keuzes te maken zonder dat je anderen daarin of daarbij beperkt. Een prachtig concept voor een harmonieuze maatschappij en een denkbeeld waar ik mij goed in thuis voel.

De komende jaren moeten wij ons gaan focussen op de nood op de woningmarkt. Er moeten meer woningen gebouwd worden voor verschillende doelgroepen, van jong tot oud. Hierbij moeten we openstaan voor nieuwe idee├źn, van hoogbouw tot knarrenhoffen. Daarbij moeten we niet het karakter van de verschillende dorpskernen van Dijk en Waard verloren laten gaan.