Aäron Kinket #23

Mijn naam is Aaron Kinket, 28 jaar oud en ik woon sinds een aantal maanden met mijn vrouw in de Schilderswijk in Heerhugowaard. Daarvoor huurden we ruim drie jaar een woning in de Rivierenwijk, maar uiteindelijk lukte het ons als starters een woning te kopen. Door de rust, ruimte en vele sport- en winkelfaciliteiten vind ik Dijk en Waard een fijne gemeente om in te wonen.

Veiligheid vind ik een belangrijk onderwerp, dat ook binnen onze gemeente aandacht verdient. Het is namelijk een van de basisbehoeften om hier prettig te wonen. VVD Dijk en Waard zet zich onder andere in voor de verkeersveiligheid binnen onze gemeente, zoals met het realiseren van betere fietsverbindingen & voetpaden en de veiligheid van de schoolroutes. Door mijn opleidingsachtergrond Integrale Veiligheidskunde en werkervaring in het veiligheidsdomein geef ik graag advies over deze zaken.

Voor de aankomende verkiezingen beschikt VVD Dijk en Waard over een groot aantal enthousiaste kandidaten, die ieder vanuit hun eigen achtergrond, ervaring en motivatie bij willen dragen aan het woongeluk in Dijk en Waard.