Bianca Bus #22

Ik ben geboren in 1969 in het Zuid-Hollandse Ammerstol als één van een eeneiige-tweeling. Op mijn 13e zijn mijn ouders vanwege het werk van mijn vader verhuisd naar het mooie Sint Pancras. Sindsdien ben ik, met een korte onderbreking van 3 jaar, woonachtig geweest in de gemeente. Ik ben alleenstaand moeder van twee pubers.

In mijn werk als uitvaartbegeleider en bewindvoerder staat respect voor de cliënt, ongeacht diens afkomst of geloofsovertuiging, voorop. Daarnaast is het stimuleren van de eigen kracht één van de belangrijkste elementen.

De VVD staat voor respect voor de mens én hun verschillen maar ook voor vrijheid en zelfregulering zonder voorbij te gaan aan de mens. Die waarden die mij typeren als mens en die ik al jaren met overtuiging uitdraag, zowel privé als in mijn werk als bewindvoerder en uitvaartbegeleider.

VVD Dijk en Waard heeft een groot aantal deskundige en enthousiaste kandidaten die er met elkaar voor zorgen dat u in een gemeente woont waar er voor één ieder een veilige plek is om te wonen, waar je jezelf mag zijn, waar er goede sportfaciliteiten aanwezig zijn, waar er voor onze kinderen goed onderwijs wordt aangeboden, waar er voor ondernemers goede mogelijkheden zijn zich te vestigen en waar er oog is voor de belangen van de inwoners, maar vooral waar we met zijn allen ‘in vrijheid’ mogen leven en genieten van al het moois dat onze gemeente te bieden heeft.