Lies-Anne Kramer #18

Mijn naam is Lies-Anne Kramer, geboren op 19 oktober 1999. Ik ben geboren op de Middenweg, kort daarna verhuisd naar de Oostertocht en daar heb ik mijn gehele jeugd doorgebracht. Nu woon ik in het nieuwe gedeelte in de Draai op de Oosterweg. Ik ben vierdejaars student medische beeldvormende radiotherapeutische technieken in Haarlem. Naast mijn studie speel ik softbal, eerst bij The Herons en tegenwoordig bij Olympia. Ook ben ik actief bij de JOVD. Hier ben ik penningmeester van de afdeling Top van Holland. 

Ik ben lid van de VVD en de JOVD, omdat ik een voorstander ben van de individuele vrijheden van personen en ik vind persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. In een samenleving is vrijheid, verantwoordelijkheid en sociale rechtvaardigheid erg belangrijk. Als jonge liberaal voel ik me verantwoordelijk voor het vertegenwoordigen van jongeren in de gemeente. Onderwerpen zoals huisvesting, veilig sportklimaat en een bruisende binnenstad gaan mij aan het hart. Ook zie ik als aankomend medewerker in de zorg het belang van een kwalitatief goed sociaal domein in de gemeente. Hierbij komt mijn werkervaring als medewerker huishouding WMO goed van pas.

Als lid van de fractie van de VVD ga ik me inzetten om de belangen van jongeren te vertegenwoordigen als het gaat om huisvesting. Ook denk ik graag mee over het behoud van de charme van de samen te voegen gemeentekernen. De aandacht van de gemeenteraad moet niet bij een specifieke kern liggen.