Patrick Tijsen #11

Ik ben Patrick Tijsen, 36 jaar oud, ik woon samen met mijn vrouw, zoon en dochter (13 en 7 jaar oud) in de Stad van de zon in Heerhugowaard. Al bijna mijn hele leven woon ik in Heerhugowaard, eerst tot mijn 20e bij mijn ouders in de rivierenwijk en vervolgens naar een eigen koophuis in Zuidwijk. Omdat we meer woonruimte zochten zijn we in 2010 verhuisd naar een nieuwbouwwoning in de Stad van de zon waar we nog steeds heel prettig wonen.

In 2003 ben ik bij Tata Steel IJmuiden (toen nog Corus) begonnen als procesoperator. Nu 18 jaar later ben ik nog steeds werkzaam als teamleider bij dit mooie bedrijf. Gedurende mijn loopbaan heb ik de mogelijkheid gekregen om mezelf verder te ontwikkelen middels diverse opleidingen en trainingen. Momenteel zit ik in mijn laatste studiejaar van de bacheloropleiding Technische Bedrijfskunde, die ik overigens vol enthousiasme en passie volg.

In 2020 heb ik besloten lid te worden van de landelijke politieke partij waar ik me het beste bij thuis voel. Dit natuurlijk met de ambitie om mezelf meer voor de samenleving in te gaan zetten. Ik vind het belangrijk dat iedereen gelijke kansen krijgt en recht heeft op een veilige, maar vooral ook prettige leefomgeving. Ik merk dat deze uitdaging steeds groter wordt in deze groeiende gemeenten. Daar wil ik me met al mijn energie voor gaan inzetten als raadslid van de nieuwe fusiegemeente Dijk & Waard.