Sander Csurka #9

Mijn naam is Sander Csurka en ik ben geboren in 1996. Tot augustus 2021 heb ik mijn hele leven in de Molenwijk gewoond, maar inmiddels ben ik verhuisd naar het Stadshart in Heerhugowaard. Bijna mijn hele familie is zelfs woonachtig in de Molenwijk, dus ik ben een Dijk en Waarder in hart en nieren!

Na mijn opleiding Bedrijfskunde MER ben ik 3 jaar werkzaam geweest in de Sales bij een evenementenbureau voor bedrijfsuitjes & vrijgezellenfeesten op het strand. Omdat ik naast Sales ook bezig was met de administratie, boekhouding, personeelsinzet, draaiboeken, websites & het uitvoeren van de events heb ik me enorm kunnen ontwikkelen. In mei 2021 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan bij een grootmacht in Dijk en Waard, Nic. Oud! Hier ligt mijn focus weer echt op het vakgebied Sales voor direct mail & fulfilment.

Na jaren VVD stemmen heb ik besloten in 2021 de stap te zetten van politiek geïnteresseerd naar politiek actief. Als jongste in de top 10 en een na hoogste nieuwkomer op de kieslijst zou het geweldig zijn om de komende jaren de VVD te vertegenwoordigen in de gemeenteraad van Dijk en Waard. Ik heb gekozen voor de VVD omdat ik geloof in het liberalisme en verantwoordelijkheid nemen. Aan de zijlijn roepen en schreeuwen is makkelijk, wij kiezen voor doen.

De komende jaren hebben we landelijk, maar ook lokaal een flink aantal uitdagingen voor de boeg. We moeten woningen bouwen, bouwen en nog eens bouwen. Gelukkig hebben we in Heerhugowaard, mede dankzij de VVD, al een zelfbewoningsplicht ingevoerd. Bij deze huizen horen genoeg parkeerplaatsen, ook in het stadshart. Daarnaast is jeugdzorg voor mij een persoonlijke passie! Of het nou op commercieel (sales) of niet commercieel (gemeenteraad) gebied is, ik wil mensen helpen.

Hopelijk geeft u mij daarvoor de kans. Samen op naar Dijk en Waard!